Lekkerbekken van West-Brabant opgelet! Thuis blijven wil echt niet zeggen dat we the good things in life tijdelijk moeten missen.

Chef Carlo Chantrel zorgt er met zijn team voor dat het je aan niks ontbreekt, want vanaf vrijdag 16 oktober start Tilia met een afhaalservice van woensdag tot en met zondag.

Iedere week lanceren we op onze website, Facebook- en Instagramaccount een nieuw weekmenu. Ook kun je allerlei Tilia Specials bestellen om zelf eenvoudig en snel een heerlijke maaltijd te bereiden.

Deze week staan de volgende drie gangen op het menu:

Kibbeh Nayyeh
Libanese rundertartaar, aubergine uit het vuur, tahin, hazelnoot

Kabeljauw
op de huid gebakken, heliantus, beukenzwam, kreeften-fenegriekschuim

Framboos
sphere, witte chocolade, rabarber rocks

Hoe lekker klinkt dit!! Bij het menu (à € 35 p.p.) serveren we brood met boter en chocoladetruffels. Natuurlijk krijg je er eenvoudige instructies bij over hoe je de sfeer van Tilia naar huis kunt halen. 


En als je helemaal All The Take Away wilt gaan, adviseert sommelier Mariëlle heerlijke wijnen en huisgemaakte gins om thuis van te genieten.

Het menu, de ingrediënten en wijnen zijn te bestellen en af te halen aan de Markt 7 te Etten-Leur.

We zorgen met veel liefde voor het Tilia-gevoel aan je eigen eettafel.
Dank alvast voor je steun!