Reserveren

Terras gesloten

Enige echte Tilia beleving

Ook wij staan te popelen om je weer met open armen te ontvangen en we snappen maar al te goed dat je snakt naar een plekje op het terras.

Toch ligt dat bij ons wat ingewikkeld.

Ons terras heeft maar een zeer beperkt aantal zitplaatsen en is zo vroeg in het voorjaar helaas nog te schaduwrijk.

We zetten al maanden alle zeilen bij om deze lockdown financieel zo gezond mogelijk door te komen – en geloof ons – dat is ondanks een succesvolle take away helaas geen vetpot. Hoewel we super optimistisch zijn, is onze basis fragiel. En die wordt er niet sterker op als we ‘terras gaan draaien’ met alle onzekerheden van dien (weersomstandigheden, gedetacheerde collega’s wel/niet terughalen en wat dacht je van tussentijdse kabinetsmaatregelen omdat de cijfers toch tegenvallen).

Kortom: een optelsommetje dat totaal niet strookt met ons gevoel van gastvrijheid om je de enige echte Tilia beleving te kunnen bieden.

We hebben daarom besloten te focussen op de huidige take away, die door heel veel gasten goed ontvangen wordt. Door juist de take away deuren open te houden, hopen we deze moeilijke tijd goed door te komen en jullie binnenkort weer in ons prachtige restaurant te kunnen ontvangen!

Carlo Chantrel & Mariëlle Vink

Reserveren

Zien we je weer?

(Onder voorbehoud) mogen we weer open op 26 mei!
We durven ons weer te verheugen op jouw bezoek aan ons restaurant.
Vergroot ook jouw voorpret door alvast een tafel te reserveren.

We ontvangen je graag met maximaal 2 personen per tafel, uitgezonderd grotere gezelschappen/gezinnen die achter dezelfde voordeur wonen.

Met maximaal 30 gasten per avond gaat het hard, dus als je zeker wilt zijn van een plaatsje, reserveer dan snel!

Recensies

Gasten over Tilia

Private dining

Neem contact op

Salon

De salon op de begane grond is een geheel of gedeeltelijk af te scheiden ruimte waar een spraakmakend plafond hangt. Deze ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, besloten lunches en diners tot 30 personen.

Restaurant

Het restaurant kunnen we voor grote gezelschappen ook in zijn geheel reserveren. Dit is eventueel ook mogelijk buiten onze reguliere openingstijden. Capaciteit diner tot 120 personen.