Menu

Geniet van onze fantastische gerechten
Ontdek

À la carte

We werken zoveel mogelijk met regionale en biologische seizoensingrediënten. Denk aan Ettense asperges, aardbeien van De Rith, paddenstoelen van onze eigen hunter, kaas van boerderijen uit de buurt en gevogelte van de Walnoothoeve.

Ontdek

Menu Alliance Gastromonique

Geen zin om te kiezen? Carlo heeft samen met zijn team een fantastisch menu samengesteld.
Laat u verwennen met 4 tot 7 gangen.
Chefs menu (ook vegetarisch) alleen per tafel te bestellen.

Coquille
gegrild, waldorfsalade, coppa di Parma, granité van clementine

Zalm
kort gegrild, risotto van paling in ‘t groen, vinaigrette van Oost-Indische kers

Bhuna gosht
van jackfruit, cannelloni van zoetzure groenten

Parelhoender
galantine, zomertruffel, chiconettes, gevulde conchiglioni

Ganzenlever & shabu shabu
gebakken, graan gevoerd rund, umeboshi, gefermenteerde Ettense asperges

Kaas
van affineur Guillaume, kletsenbrood, zuidvruchtencompote

Braam
kogel, mascarpone, basilicum, ingelegde bramen