Menu

Geniet van onze fantastische gerechten
Ontdek

À la carte

We werken zoveel mogelijk met regionale en biologische seizoensingrediënten. Denk aan Ettense asperges, aardbeien van De Rith, paddenstoelen van onze eigen hunter, kaas van boerderijen uit de buurt en gevogelte van de Walnoothoeve.

Ontdek

Menu Alliance Gastronomique

Geen zin om te kiezen? Carlo heeft samen met zijn team een fantastisch menu samengesteld.
Laat u verwennen met 4 tot 7 gangen.
Chefs menu alleen per tafel en tot 20.30 uur te bestellen.
Wens je vegetarisch te eten dan kunnen we je met maximaal 5 gangen verwennen.

Zalm
gemarineerd, sereh, gel van gefermenteerde mango, zwarte sesam

Zeeuwse mosselen
gestoofd, brandade, bonne femme van zeegroenten

Corvina
op de huid gebakken, aardpeer, cèpes, duindoorn

Bloemkool
secreto, hollandaise van koffiekombucha, beurre noisette

Eend
gebraden, profiteroles gevuld met eendenlever, pompoenfudge

Kaas
van affineur Guillaume, kletsenbrood, zuidvruchtencompote

Parmezaan
geraspt, limoen, lavendel, witte chocolade-ijs