À la carte
We proberen de beste manier te vinden om een gezond bedrijf te voeren. En we gaan het daarom iets anders aanpakken dan je van ons gewend bent.
Je kunt vanaf nu lekker random uit onze à la carte kaart kiezen, zonder aan een vast menu gebonden te zijn.
Verrassingsmenu
Vanaf 6 personen serveren we het verrassingsmenu dat we zelf samenstellen uit onze à la carte kaart. Voor 5 gangen betaal je € 80 en voor 6 gangen € 90. Als je liever zelf de touwtjes in handen houdt, kun je ook tot 48 u van te voren ieders keuze uit de à la carte kaart doorgeven.
Een wijnarrangement behoort – voor nu – helaas niet tot de mogelijkheden.
We adviseren met veel liefde onze open wijnen en alle mooie exemplaren uit onze uitgebreide wijnkaart.
À la carte
We werken zoveel mogelijk met regionale en biologische seizoensingrediënten.
Denk aan Ettense asperges, aardbeien van De Rith, paddenstoelen van onze eigen hunter,
kaas van boerderijen uit de buurt en gevogelte van de Walnoothoeve.
-
Padrón peper 8
met chorizo en Bettinekaas -
Cèpeskroepoek 6
gefermenteerde zwarte knoflook -
Parmezaan tartelette (v) 6
met mini-artisjok en truffel -
Oester 5 p.st.
met whiskey sour
-
Kingfisch uit Zeeland 20
4tataki, knolselderij van de Big Green Egg, lavas, mierikswortel -
Gerookte ricotta (v) 20
pompoen, bulgur, bleekselderij, paprika, vinaigrette van tomaat -
Graangevoerde ribeye 25
45 dagen dry aged, maïstortilla, gerookte paling, avocadocrème, haringkaviaar -
Pulpo 20
van de Konro grill, truffelaardappel, groene asperge, passievrucht, bospeen
-
Zeeduivel 18 / 34
zacht gegaard, pastinaak, beukenzwam, Albuferasaus met de lever -
Ettense asperges (v) 15 / 26
geroosterd, doperwtenrisotto, kimchicrème -
Langoustine 25 / 40
van de Konro grill, dry aged Iberisch spek, pommes praques, asperges, zeegroenten -
Hollands lam 18 / 34
gebraden, stoof van nek en schouder, dauphine aardappel, peulvruchten -
Quinoa tempé (v) 16 / 26
gelakt, rouleau van rode biet, mierikswortelcrème -
Double Dutch runderlende 18 / 34
gegrild & tartaar, aardappelgratin, artisjok, zomertruffel
-
Selectie Kazen 10 / 18
van affineur Guillaume, kletzenbrood, zuidvruchtencompote -
Framboos & vlierbloesem 14
hangop, sponge cake, verveine-yoghurtijs -
Perzik (v) 14
gepocheerd, melk-chocolademousse, vanilleschuim, aardbeiensorbet -
Kersen 14
cingelegd, kokos, witte chocolade, kersen-kriekijs
-
Water service p.p. 4,50
de hele avond onbeperkt genieten van gekoeld en gezuiverd plat of bruisend water -
Koffie service p.p. 8
onbeperkt koffie of thee met heerlijke mignardises
Verrassingsmenu
Vanaf 6 personen serveren we het verrassingsmenu dat we zelf samenstellen uit onze à la carte kaart.
Als je liever zelf de touwtjes in handen houdt,
kun je ook tot 48 uur van te voren ieders keuze uit de à la carte kaart doorgeven via info@restauranttilia.nl.
-
6 gangen 90
-
5 gangen 80
-
3 gangen 45