Menu

Geniet van onze fantastische gerechten
Ontdek

À la carte

We werken zoveel mogelijk met regionale en biologische seizoensingrediënten. Denk aan Ettense asperges, aardbeien van De Rith, paddenstoelen van onze eigen hunter, kaas van boerderijen uit de buurt en gevogelte van de Walnoothoeve.

Ontdek

Menu Alliance Gastronomique

Geen zin om te kiezen? Carlo heeft samen met zijn team een fantastisch menu samengesteld.
Laat u verwennen met 4 tot 7 gangen.
Chefs menu alleen per tafel te bestellen.
Wens je vegetarisch te eten dan kunnen we je met maximaal 5 gangen verwennen.

Vitello tonnato
rosé gebraden kalfspastrami, yellow fin tonijn, Taggiasche olijf

Coquille
gegrild, tartelette zomerbiet, geschroeide Ibérico ham, hibiscus

Kabeljauw
op de huid gebakken, wortelgewassen, mousseline met tuinkruiden

Kreeft & zwezerik
krokant gebakken zwezerik, kreeftenrisotto, groene asperges, koolrabi

Double Dutch runderlende
gegrild, artisjok, polenta, baby mais, chimichurri van kruisbessen

Kaas
van affineur Guillaume, kletsenbrood, zuidvruchtencompote

Zomertruffel
abrikoos, witte chocolade, ijs van geitenyoghurt