Jeetje wat balen we van de huidige maatregelen! Het doet zeer om opnieuw geraakt te worden en we bekennen dat het ons enige moeite heeft gekost om veerkrachtig, positief en enthousiast te blijven.
Gelukkig hebben we niet veel tijd om bij de pakken neer te zitten, want Tilia zou Tilia niet zijn als we niet al een plan hebben om je toch te kunnen verwennen met onze aandacht, heerlijke gerechten en prachtige wijnen.

Lunch time everybody!

Ons restaurant gaat vanaf nu op donderdag, vrijdag en zaterdag open voor de lunch van 12.00 u tot 17.00 uur (ontvangst tot 15.00 uur).
We serveren onze 4 tot 7 gangen Alliance Gastronomique Menu. Daarnaast kun je zelf met onze lunch special hieruit een 3 gangen menu inclusief dessert samenstellen voor € 50 p.p.

Zoals het klokje thuis tikt

De take away gaat vanaf woensdag 24 november weer op volle toeren draaien van woensdag tot en met zaterdag. Afhalen kan tussen 17.00 en 18.30 uur.

Tover iedere week een nieuwe quick & easy weekhap à €15 op tafel of geniet van een uitgebreid 3 gangen menu à €39 (ook in vega variant). Voor de èchte lekkerbek hebben we nog meer in petto. Denk bijvoorbeeld aan een amuse vooraf, mooie Nederlandse kazen of een prachtige bijpassende wijn.